sábado, 5 de enero de 2013

UE Rubí - Palamós CF

El Palamós CF afronta el primer partit de l'any amb la incògnita si podrà recuperar diversos jugadors afectats per una passa estomacal aquesta setmana. El conjunt entrenat per El Maestro Eduardo Vílchez visita demà el Municipal de Can Rosés de Rubí, un equip que només ha caigut derrotat una única vegada com a local. Va ser en l'últim partit del 2012 contra el Manlleu. Les vacances nadalenques han estat relativament plàcides pel Palamós, ja que no hi ha hagut moviments a la plantilla, tot i l'interés mostrat en el davanter sallentí Rubén Navarro. D'altra banda, les quines nadalenques han estat tot un èxit fins ara. Segons Miquel Aguilar, president del Palamós CF en declaracions al PalamósSport, la quina del 25 de desembre va ser la millor des que ell és president. Cal recordar que els palamosins tindran una darrera oportunitat d'apropar-se a la Nau dels 50 metres el mateix diumenge del partit. Des de les 6 de la tarda la quina nadalenca obrirà les portes per última vegada, fins el proper desembre.

Pel què fa a les novetats futbolístiques, el Palamós no podrà comptar amb el defensa David Cano, encara lesionat, ni segurament tampoc amb Dani Fernàndez, que ha estat malalt gairebé tota aquesta setmana i que tot just ahir realitzava el seu primer entrenament de l'any amb els groc i blaus. Les novetats recauen en dos jugadors. Eduardo Vílchez sí podrà comptar amb Chicho i Ritxi, que tornaran a una convocatòria després de les seves respectives sancions. A més es preveu que tant David Batanero com Malo i Biri també estiguin preparats pel primer partit de l'any. Aquests tres jugadors també han estat víctimes de la passa estomacal.

El rival

Qui no ha estat sacsejat per la maleïda passa és la Unió Esportiva Rubí, que va encetar l'any amb la incorporació del davanter terrassenc de 20 anys Jan Lladó, procedent del Tamworth anglés. A més, aquest passat dijous van disputar un amistós preparatori pel primer partit de l'any, en el qual van derrotar el Divisió d'honor Juvenil del Badalona per 4 gols a 1. Els badalonins Javi Sànchez i Baby van ser dos dels golejadors d'aquell partit, amb 2 i 1 gol respectivament. L'equip entrenat per Alberto Fernàndez no podrà comptar amb Isma Porcel i Kiki, lesionats. Rafa Besalduch és dubte, igual que l'últim fitxatge, Jan Lladó, que no podria estar disponible perquè no hauria rebut el trànsfer corresponent.

Situació

El Rubí és sisè classificat amb 27 punts, tan sols a quatre de les posicions privilegiades de playoff d'ascens a Segona Divisió B. El Palamós, en canvi, és dissetè amb 14 punts, empatat amb la Muntanyesa, que és el primer equip que ocupa places de descens. El Palamós CF fa tres partits que no aconsegueix la victòria, ja que va empatar contra el Vilassar en l'últim partit disputat i va caure derrotat davant Rapitenca i Europa. El Rubí, tal com he dit abans, només ha perdut un partit com a local i es mostra com un dels conjunts més sòlids en el seu terreny de joc.

Història



Els precedents són favorables al Palamós CF, ja que l'entitat baixempordanesa mai ha perdut al Municipal de Can Rosés. En total, quatre victòries i un empat. A més, ha marcat en tots els cinc enfrontaments prèvis. No obstant, els palamosins han encaixat gols en 4 dels 5 enfrontaments, deixant la porteria a zero únicament la temporada 1997/98. Finalment cal dir que el Palamós acumula quatre victòries seguides a Can Rosés.

Seguiment del UE Rubí – Palamós CF

Pels qui demà vulguin seguir en directe aquest partit i no es puguin desplaçar a la ciutat vallesana tenen diverses opcions per conèixer les impressions del primer partit de l'any de Palamós i Rubí.

Com és habitual Ràdio Palamós connectarà 30 minuts abans de l'hora de l'inici. És a dir, des de les 11:30 l'equip encapçalat per Pere Subirana a la coordinació i Ramon Ribas i Oscar Fraile a la locució ja estaran preparats per fer arribar l'última hora abans de l'inici de partit. Lògicament al final del partit el programa Futbol a Ràdio Palamós oferirà les entrevistes post partit amb els protagonistes del matx.

Ràdio Rubí també emetrà en directe el partit i La Xarxa Ràdio seguirà aquest Rubí – Palamós en el seu habitual En Joc amb Òscar Herreros.

Llista convocats

UE Rubí: Juanmi, Plancheria, Dot, Ortega, Sergi Diaz, Josué, Mario, Roger, Molina, Criado, José Antonio, Javi Sànchez, Raventós, Baby, Joshuá i Jan Lladó.

Palamós CF: Bayona, Martí, David Malo, Subi, Chicho, Raül Calvo, Venzal, Toni Gàlvez, Batanero, Marc Vila, Ritxi, Javi Revert, Jaume Duran, Biri, Ivan Diaz i Joan Pons.

Possible alineació Palamós CF: Bayona, David Malo, Chicho, Venzal, Subi; Batanero, Raül Calvo; Biri, Ivan Diaz, Joan Pons; Javi Revert.


PART MÈDIC JORNADA 18 06/01/2013
JUGADOR
LESIÓ
David Cano
Dues setmanes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario